Rundens profil mot Sagene 2 – Ola Fjerdingstad

Ola i et hyggelig passiar med Quercus flaska

Jada, vår (daglig) leder, økonomiansvarlig, tidligere keeper og nåværende dødsback, Ola Fjerdingstad leverte som alle sikkert så en fantastisk god prestasjon mot Sagene2. Selv om Doffen leverte flere poeng, var det i juryens vurdering ingen tvil – 4 poeng fra backposisjon, god defensiv trygghet og i det hele tatt en meget god kamp gjør Ola til en klar vinner av rundens profil. Gratulerer. Kubakken.com tok en nærmere prat med gutten, som kanskje utenom Kaptein Kvalm, har Kubakkens mest skranglete kropp.

Rundens profil, Ola. Hvordan føles det?

Rett og slett deilig. Etter en helg med spising hos mor, svigermor og svigerbestemor var jeg litt seig i sæssen da kampen begynte, men når ryggen ble varm så gikk det jo på skinner. Var jo en del andre som også hadde vært på Hamar for bespisning, så det var nok ikke bare jeg som trengte litt tid. Og på toppen av dette så rykket jaggu HamKam opp igjen også.

Ja og Liverpool vant også. Knallhelg! 2 mål og 2 assist mot Sagene2 fra backposisjon. Det må smake godt?

Slettes ikke hverdagskost det der nei. Ikke akkurat noen høydare av noen mål kan man si. Det første målet kom etter en særdeles dårlig pasning fra Rune, mens det andre kom etter en fryktelig pasning fra Doffen som Sagenegutta rettet opp på slik at jeg plutselig var alene foran mål.

Du hadde mange fine involveringer, spesielt den pasningen til Eivind som han styrte inn. Bra samspill i rekka deres, hva er nøkkelen?

Pasningen til Eivind og spesielt avslutningen hans var såpass bra at jeg faktisk fikk frysninger på benken. Aldri opplevd det før. Det vanlig samspillet er vel at jeg spiller ballen til Gjermund, Gjermund spiller ballen til meg, jeg til Doffen og derfra blir det enten Doffenrunden eller en pasning videre til Eivind eller Rune. Denne Doffengutten er jo virkelig i siget om dagen, nå både scorer og serverer han som aldri før. Ser ut til at gutta i Kaksebakken har fordelt arbeidsområdet i år: Rune tar seg av utenriksstoffet, mens Doffen tar inneriks.

Haha, kjett atn! Du er på (delt) andreplass på poenglista, forblir du der? Har du satt deg noen mål for antall poeng?

Tviler vel på at jeg skal forbli på andreplass, men en topp femplassering må vi vel prøve må. Målet er å gjøre det bedre enn fjor og holde Peddalen bak meg.

Selveste toppscorer’n fra Slo open bak seg. Det er tøft! Kubakken har rykket opp 3 år på rad nå. Det har startet bra i år også, hva sier magefølelsen din?

Jeg har trua. Tror jo jeg skal vinne i Lotto hver lørdag også, så denne trua har jeg egentlig ikke helt trua på lenger.

La oss snakke litt om skader. De har du mange av. Hvordan klarer du å bli så mye skadet, er det noe arvelig? Er Are mye skadet?

Are er jo fysioterapeut, så det passer jo veldig bra med denne kroppen min. Bare synd at han ikke vil ta i meg. Nå tror jeg at bekkenet mitt er underkontroll og at akillesen er bra igjen, men jaggu dukket det ikke opp en ny en. Kneet nå som hangler, men det har hanglet før så detta blir bra.

Er det noen som vil vedde på at Ola ikke får en “strekke seg etter snop”-skade i år? Kubakken.com tar i mot bets. Nok om det, over på fest. Julebordet er nå en måned unna. Hvem tror du blir fullest og blir det noen skader (feks strekke seg etter pinnekjøttet) den kvelden?

Må passe på at pinnekjøttet blir levert rett foran meg, hvis ikke må noen andre ofre seg slik at skader unngås. Tipper Vegard blir fullest og at han nok en gang kommer til å slite med å få regninga delt på riktig antall personer.

Forrige sesong spurte vi hva rundens spiller gjør før kampen. I år spør vi hva du gjorde etter kampen. Fikk du sove eller drømte du også om Rune?

Etter en deilig dusj kom jeg hjem til kone og middag. Det var godt. Hva jeg drømte vites ei, men det var nok garantert ikke om Rune.

Hæ drømte du ikke om Rune. Skuffa. Til slutt, fortell litt om noen fine bruer a.

Sparer dette foredraget til julebordet jeg.

Heia Kubakken og lenge leve HamKam.

Da gleder vi oss til et times bruforedrag på julebordet. Vegard, fikser du overhead og tusjer?

9 Comments on Rundens profil mot Sagene 2 – Ola Fjerdingstad

 1. Kje speller! Vel fortjent!

  Vil bare få påpeke at den flaska på bildet IKKE er en Quercus, men en eller annen annen slovensk musserende. Som smakte mye bedre enn Quercus!

 2. Frysninger fortsatt Ola, takk for pasning.
  Hold kroppen i gang så lukter det topp tre plassering.
  Gratulerer!

 3. Herlig spiller, grattis til Ola. Jeg fikser både overhead og tusjer til julebordet. Meg fullest på julebordet…noen må jo påta seg ansvaret som hare.

 4. Bak enhver suksessrik innebandyspiller…….står det en ganske anonym rekkepartner og jubler. Og nå som Ola har fått bekkenløsningen under kontroll, trur jeg ratt at denne sesongen blir en parademarsj – tviler ikke et sekund på at du beholder andreplassen på poenglisten.

 5. Konge! Veldig bra match Ola.
  Du fikk noen dårlige pasninger, men leverte selv noen ferdigscora. Sånn skal det være. Bra du er back ellers hadde jeg frykta for toppscorertittelen…

 6. Herlig start på sesongen gutta! At Ola fortsatt ruver på backplass er imponerende, men at Doffen har opptil flere assist kanskje desto overraskende.. Blir imponert hvis dere tar nok en divisjon opp, og lover full brakke på “Toppen” neste år hvis det blir ståa.. Hva med Wasa? Fårn ikke spelle?? Mannen lukter jo mål som Pele gjorde i sine glansdager.. Og når sant skal sies bør dere sjekke telefonregninga til coachen for hvis dere tror han finner på alle øvelser og spillesystemer selv må dere tro om igjen;) Lykke til videre og ha en riktig god sesong!!

 7. Wasa leverer ikke mer. Og i tillegg skrangler kroppen hans.. Neida Wasa kommer nå fremover. Med nye spesialsåler så regner vi med at gutten setter noen mot Terrick neste søndag. Han har jo god statistikk mot Terrick, så det bør være en smal sak. Lykke til selv Ronny, vi kommer en liten delegasjon opp i Kringsjåhallen i morgen for å se på dere. Det går rykter om festinnebandy på Hamar, så vi gleder oss.

 8. Jøss, “læremesteren” har vært innom. Etter forrige kamp å bedømme så burde du tatt med gutta dine på studietur til Oslo. Mye har skjedd i klubben når Doffen spiller pasninger og Ola puster toppskårern i nakken. Regner med at dere kommer sterkere tilbake mot Freksta’ Lykke til videre. Ses garantert i jula!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.