Rundens profil mot Sveiva2 – Knut

Knut Grønning er vel sammen med vår kaptein, Espen, den spilleren med størst arbeidskapasitet. Energizer bunniene er milevis unna disse to gutta. I undertall har Knut og Espen drevet våre motstandere til vanvidd med sine energiske og mange løp. Knut har i år tatt steget videre offensivt, og fått seg en ny børse. Skuddene sitter flere og flere ganger i krysset, og i kampen mot Sveiva2 var det både en energisk og skuddvillig Knut på banen. Vi gratulerer med rundens profil, og tok en liten prat lysluggen.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det føles jo helt fantastisk, nesten uvirkelig. Vil gå så langt som å sidestille det med da jeg ble
Svartlamon-mester i det trønderske ballspillet “Basse” i 2006.

Ikke verst, og så i “basse” da. Vi tapte kampen mot et meget godt Sveiva lag, med flere eliteseriespillere, men du viste gode takter, en scoring og mye bra spill. Hvordan synes du det gikk?

Var vel en klassisk vår-kamp der vi henger godt med, hvertfall resultatmessig, en god stund, og så rakner bare alt noen minutter og målene renner inn i feil retning, laget resignerer lenge før fløyta går og tallene blir stygge. For min del følte jeg at jeg hadde flyten i store deler av kampen, godt offensivt spill med rekkekameratene og mange målsjanser. Vendepunktet kom vel da Petters utligning ble annullert, og den vanligvis gode Kubakken-stemningen sank betraktelig.

Ja, de hadde en meget giftig liten energibunt av en svenske som styrte det meste. Sesongen vår har vært ekstremt to-delt. 10 poeng i høst og 1 poeng i vår. Hva tror du det skyldes?

Det skyldes at det er 2010 var tigerens år mens vi nå er i harens år i følge den kinesiske kalenderen. Da de fleste av oss er født i hesten, sauen og apens(Gjermund) år er det åpenbart at det ikke klaffet nå på vårparten.

God analyse. Enig. Din egen sesong da? Fornøyd?

Med kun 8 kamper og 3 poeng må jeg si meg meget skuffet over sesongen, men da kan jeg spille
familieforpliktelse-kortet. Det blir alltid godtatt, gjør det ikke? Bortsett fra den triste statistikken
både for meg og laget, så har jeg jo hatt en knallsesong med gjengen. Flotte folk vi er, står til laud.

Ja det kortet kan brukes. Vi har vel dessuten lavest scoringsprosent ift sjanser også. Hva føler du vi må jobbe med foran neste sesong?

Tror det kunne hjulpet med litt skadeforebygging for mange, mer tøy og bøy og kanskje litt sviskeyoghurt på de eldste.

Mmm sviskeyoghurt. La oss snakke litt om det røde kortet du fikk i kampen mot HSIL. Hva skjedde egentlig, og hvor surt var det å miste den siste kampen?

Det som egentlig skjedde var at Petter stormet opp på høyre side i en kontring og jeg skjærer foran mål og venter på å styre pasningen som aldri kommer i mål. Plutselig blir jeg tatt bakfra hardt-hardt-hardt, på grensen til voldtekt, av en HSIL-spiller og vi begge faller i bakken. Så kiler jeg han litt på brysthårene med tærne og dommeren blir misunnelig og gir rødt kort. Når det er sagt så var det vel et fortjent kort og faktisk mitt første noen sinne, så det skal rammes inn og henges over peisen.

Hardt bakfra. We like. I år har du gått til anskaffelse av en såkalt doublecurve kølle. Vi ser at du har fått et mye bedre skudd, men hvordan går det med pasningene?

Stemmer nok at skuddene har blitt bedre med doublecurve, men på den annen side hadde nok hva som helst vært er forbedring i forhold til den gamle kølla som var av myk gummi. Og nå skyter jeg i stedet for å sende pasning, så de pasningene som kommer har vel blitt litt rustne. I tillegg har dekket i alle hallene blitt veldig ruglete.

Lov å skylde på dekket, noe må vi skylde på. Til slutt, hvordan går det med BMW’en.. Har du fått start på den?

Det viktigste er vel at den ser kul ut, er det ikke det? Jeg er jo helt fersk på sånne bil-ting, men det
viste seg at den bare var tørst. Var jo nesten helt tom for
både vann og olje, men nå gårn som ei kule.

Herlig. Takk for praten.

 

2 Comments on Rundens profil mot Sveiva2 – Knut

  1. Apropos familieforpliktelseskortet: Er imponert også over forpliktelsen til laget! Ikke alle som klarer å spille kamp og samtidig trøste, mate og organisere unger i pausen…

  2. Verdens beste i undertall sammen med Espen. Pasninger kan bedres, men før det er det fest og der er du helt i toppen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.