Rundens profil mot Sveiva3 – Knut

Kluto i kjent stil..

Litt seint, men aldri for seint. Bortekampen mot Sveiva3 viste seg å svinge i prestasjon. Begynte dårlig, en veldig bra midtperiode og start på tredje, før vi kollapset litt på slutten. Det betydde en sur uavgjort 7-7, men vi er fortsatt ubeseiret. Etter den kampen har vi jo virkelig slått tilbake med stil. I Sveiva3 kampen startet coach med Knut på benken, hvilket viste seg å gjøre gutten ennå mer tent. Når Knut endelig kom på banen i midten av 2.periode var det en heltent kar som leverte til det grader. To fine kasser, og energisk spill fortjener rundens profil. Gratulerer. Vi tok en nærmere prat med vår kjære Knutemann..

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det er jo unektelig en deilig følelse, spesielt etter å ha blitt benka første halvdel av kampen. Eller er dette bare et plaster på såret nettopp fordi jeg ble benka coach?

Neida, coach har ingenting med denne kåringen å gjøre. Du scoret det første målet mer eller mindre fra første touch på ballen. Hvordan føltes det?

Jeg fikk jo en og en halv periode på å studere hvordan man _ikke_ skulle spille innebandy, så da var det enkelt å komme på banen å vise hvordan man _skal_ spille innebandy. I tillegg hadde jeg øvd på en nærmest identisk situasjon der oppe forrige sesong mot Sveiva 2, så denne gangen var det bare å plassere ballen enda nærmere krysset.

Deilig. Du har antagelig spilt flere matcher enn du har antall treninger i år. Er resepten å hvile seg i matchform årets taktikk?

Det har funket hittil, så, ja.

Kort, men bra svar. Du er kjent for en fantastisk energi på banen. Antagelig plagsom for våre motstandere. Hva er hemmeligheten?

Jeg har en to år eldre bror som jeg har øvd meg på å plage i mange år, og energien kommer av at jeg måtte rømme fra juling ganske mange ganger.

Vi kommer jo ikke utenom å snakke om den bøyde kølla di. Du får til et veldig bra dragskudd, hvilket vi så mot Sveiva. Er den nå skutt inn, og ikke minst er pasningene langs bakken?

Kølla er definitivt skutt inn. Når det gjelder pasningene mine vil jeg påstå at de er av ypperste kvalitet. Mottakene til dere andre derimot, de må dere øve mer på.
Mottakere ass. Folk! Hva tror du om årets sesong? Ender vi på toppen av tabellen som forrige gang vi var i 3.div.

Vi har jo startet meget bra, så jeg spår at vi går ubeseiret gjennom sesongen. Og da ender vi fort på toppen ja.

Hva er din personlige målsetning for årets sesong?

Å få tak i en Kubakken t-skjorte. Det er visst umulig å få putta nedi en bag og ta med på trening eller kamp. Eller hva Lars?

Ja, shit den t-skjorta. Og nå har vi ny drakt til deg også! Til slutt, forrige sesong ble du også rundens profil mot Sveiva. Er det noe spesielt med akkurat dette laget som gjør at du blomstrer ekstra mye?

Det er nok tanken på å kjøpe vaffel av hu i kiosken som, imponerende nok, ikke _kan_ steke vaffel etter kampen som driver meg.

Hehe, den er jo en satans kø der i Rommenhallen.. Takk for praten, og god jul!

3 Comments on Rundens profil mot Sveiva3 – Knut

  1. Bra jobba, Knut! Levere på trening også, så blir det hele kamper, vøtt. Og da kommer måla til å renne inn!

  2. Bra bidrag mot Sveiva Knut “maskin”, du har også bidratt bra til bøtekassa også:-) Håper å se mer av deg i 2012!! God jul.

  3. godt jobba! Nesten like greit at du ikke er på treninger så ofte, ellers hadde det blitt knallhard kamp om toppscorertittelen. God jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.