Rundens profil mot Tunet 3 – Rune

Vakre bilder fra Ljubljana 2010

Dere har sikkert lurt. Er rundens profil nedlagt? Neida, den har bare hatt en liten pause da redaksjonen har vært opptatt med lønnet arbeid.. Men nå er vi tilbake, og første vi vil ære med rundens profil er fra forrige kamp mot Tunet3.

Det kommer nok ikke som noen overraskelse på noen at Rune var den store “stjerna” lørdagsmorgen i Høyenhallen. Makan til scoringshumør har vi ikke sett siden en vakker sommerdag i Lubjlana. Alle skuddene satt der de skulle, og vi stiller oss i rekken for å gratulere Rune med rundens profil. Vi tok en liten prat med Rune for å høre hva han hadde å si om kampen og mye annet rart..

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det er ”smooth-like-da-silka”! Har slitt litt med å finne veien til nettmaskene i de første kampene så det var en deilig følelse at det endelig løsnet.  Ironisk nok så skjedde dette i en kamp hvor jeg for første gang i karrieren spilte uten lykkenummeret (#4) på ryggen. Pga av vår storvokste nytilkommer (”Bråkebeltet”), som spilte sin premiere-match mot Drøbak-Frogn i en alltfor tettsittende Kubakken-trøye, så jeg meg nødt til å gi fra meg draktnr 4 i str XL og jeg fikk i retur draktnr 88 i str L (med en god dose middelmodig Istre-lukt blandet med en herlig fersken tøymykner). Dette viste seg å være en suksessoppskrift av de sjeldne og resulterte i min beste kamp siden åpningskampen i Ljubliana 2010! Takk for ”byttehandelen” Petter!

Tenker det var Istre-lukt som gjorde susen. 5 mål i en match! Har du gjort det før? 

Ja, men tror jeg må tilbake til glansdagene i NHHI-trøya (2000-2003) for å finne 5 nettkjenninger….

Denne kampen var et lite flashback til din målkavalkade i Ljubljana 2010. Er storformen i anmarsj eller var det et blaff?

Hehe, Ljubliana 2010 ja…. Hadde så vidt jeg husker 5 i åpningskampen der, men da holdt jeg bare 1 og ½ omgang. Satser på at formen sitter litt lengre nå, men kan nok dessverre ikke love 5 i hver match fremover.

Vi satser på at formen holder seg inntakt! Vi har startet sesongen glimrende, ubeseiret i serien, og ny rekord i cup’en. Hva synes du har fungert bra?

Vi har hatt en veldig fin utvikling siden vi re-startet Kubakken-maskina for ca 4 ½  år siden. 3 opprykk på rappen og selv om vi rykket ned fra 2 div så gjorde vi oss ikke bort må noen som helst måte. Vi var jo bare noen små ”flue…..hår” unna et mulig opprykk til 1 div…. Når det er sagt så føler jeg vel at 3 div passer oss ganske bra. Her skal vi være med å kjempe i toppen og så får vi gjøre opp status hva gjelder både poeng og ambisjonsnivå litt utpå vinteren. Vi har fortsatt mye å gå på når det gjelder kvalitet og oppmøte på treninger. Coach hadde en fin liten alvorsprat etter forrige trening så nå får vi brette opp ermene og skjerpe presisjon både på oppmøte og skudd!

Heislaget Kubakken vettu! Ellers hvor deilig blir det å bli kvitt Doffen i heimen nå?

Kan nesten ikke vente, det skal bli helt nydelig! Neida, Mr D kommer til å bli savnet, men heldigvis flytter`n bare 80m nedi gata så jeg blir nok ikke helt kvitt`n enda…

Er redd du ikke blir kvitt han så lett ja. Men en annen ting hvorfor i helvete gidder du å bruke så mye tid på lete etter en forpult ørret for å så kaste den ut igjen? 

Hvor mye tid bruker du på å sjekke damer? Når du en sjelden gang får napp så kaster du de ut igjen senest morgenen etter. Tror jaggu du måler og veier de også jeg.

Hæ, hvem i redaksjonen sikter du til nå! Redaksjonen stiller seg undrende. Du er kjent som en hobbydikter, med mange gode sangtekster.. Får vi snart høre noe mer fra karen? For eksempel en sang om coach? 

Vi får se… Føler uansett at jeg her kommer i skyggen av våres lille poet/potet ”Stutttjukken” og at han kanskje er den rette til å lage en sang om Coach.

Ja, det kaller vi en utfordring. Sang om coach til julebordet, Jerry? Men la oss høre hvordan du feiret dine 5 mål?

Med rakfisk, akevitt og en gjeng med klovner. For en gjeng!

En gjeng med klovner er helt sikkert. Til slutt, han Ole Fredrik Vangen. Hvor glad er vi egentlig for at han “slutta” trenerkarrieren tidlig og overlot roret til Eivind?

Vangen er en luring, men på enkelte områder er han en ”farsfigur” og han skjønte tidlig at han var på full fart inn i overgangsalderen. Når dommeren blåste i fløyta trodde Vangmeister`n at det var den biologiske klokka som tikka. Da den første akilles`n røk flytta`n rett til Hamar og når den andre akilles`n røk så gifta`n seg og satte unge på kona. Gutten skjønte at kroppen var i ferd med å forfalle og tok konsekvensen av det. Det står det respekt av! Forrige tirsdag ble det resultater og ei nydelig jente kom til verden. Gratulerer til Ole og Tonje!

Ja Kubakken redaksjonen slenger seg på, og ønsker Ole, Tonje og hele familien lykke til videre med familieforøkelsen. La oss håpe datteren ikke har arva altfor mye av n’Ole for å si det sånn…

2 Comments on Rundens profil mot Tunet 3 – Rune

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.