Rundens profil – Ola Fjerdingstad

Ola rett etter et viktig rafleslag!

Vår daglig leder, tidligere keeper og nå tilbake som den gode gamle dødsbacken, Ola Fjerdingstad, spilte en strålende kamp på søndag. Det skal sies at hele laget spilte strålende, men Kubakken.com vil gjerne berømme Ola som sto fram med kliniske taklinger, gode langpasninger og et meget viktig 2-0 mål. Grattis Ola. Vi tok en nærmere prat med gutten som digger bruer!

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det føles veldig deilig og jeg må jo da takke de som har valgt å gi prisen til nettopp meg. Tidligere vinnere av prisen er jo alle storspillere (+ en barnevakt) og det er tilfredsstillende å få samme utmerkelse som de har fått.

Du knalla inn 2-0 målet fra lang avstand. Hva tenkte du, bare snurre rundt og knalle til?

Doffen ropte og skreik om å få ballen ned i rundvantet til venstre for eg, så da snurra jeg rundt til høyre og knallet til. Heldigvis hadde Frognern tatt oppstilling foran mål med pumpen i trynet på keeperen, så han kan jo ikke ha sett stort.

Bombe at Doffen ropte etter ballen! For første gang i Kubakken sin nyere historie holdt vi nullen. Hvor deilig var det, og hva tror du var nøkkelen bak 0’en?

Alltid deilig med en smultring bakover, men aller best er det nok for Jostein. Tror aldri jeg klarte noe slikt, så all honnør til han. Nøkkelen var vel at vi fulgte taktikken til punkt og prikke: firkant bak og med en mann løpende foran, i tillegg til at backene kjørte mansmarkering. Helt nydelig. Tror ikke jeg (eller noen av de andre backene) har løpt så mye i noen kamp før. Forwardene til HSil klarte ikke å score, men å løpe hadde de trent mye på tror jeg.

Bra du har fått opp kondisen da! Ellers noe annet du vil fortelle om gårsdagen? Hvordan var oppladningen?

Mye god vin på lørdag og skolebolle+kanelsnurre til lunsj på søndag.

Godt. Som daglig leder av Kubakken IBK, hvor stolt er du av gjengen nå? Og hadde du trodd vi skulle være dere vi er i dag, når vi startet opp laget igjen for vel 4 år siden?

Meget så stolt. Godt oppmøte på treninger, bånn gass i kamp fra alle mann og at vel nesten alle bidrar også utenfor banene er veldig viktig, og sikkert noe av grunnen til at det har gått såpass bra. Og ikke minst godt humør. Godt å se at frafallet er såpass lite, de som har sluttet har vel sluttet pga dårlige knær og forskjell i beinlengde. Veldig gledelig å se at Vangen er i form og tilbake også, fra den kroppen må det ha falt av noen kg siden jul.

Rent sportslig var jeg litt usikker på hvordan det skulle gå da vi startet opp for 3-4 år siden, men personlig hadde jeg ingen andre ambisjoner enn at vi skulle møtes og ha det gøy med ball.

Ja, faen gøy å vinne innebandy kamper ass..Hva er din personlige målsetning fremover?

Få til en skikkelig kanon fra backposisjon hadde vært morsomt. Knallet til og BÆNG rætt i krysset.

Satser på det mot Krona da. Hva er drømmen (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Det må vel være å rykke opp til 1.divisjon for så å møte Ajer i en fullsatt Hedmarkshall.

Det hadde vært kjett atn Kjell! Superweekend neste helg med innebandy kamp Fredag 19 og Søndag 21 mars. Vi kan avgjøre serien allerede på fredagen med 1 poeng mot Krona. Har du trua, og ikke minst hva pakker du i bagen?

Har alltid trua. Nå vant vi mot HSil så da bør vi vinne mot Krona også. Men vi må passe på for den gjengen scorer (eller får hjelp av våre ben til å score) mange mål, så det blir ingen lett match. I hvert fall ikke hvis alle er sikre på at serien allerede er vunnet. I den bagen er det ikke mye spennende gitt.

Ja, bra innspill. Vi må ikke selge skinnet før kua er slakta. Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Er litt hedmarking før kamp, dvs. relativt rolig. Tror jeg er mer opptatt av at dere andre er fyrt opp og klare til kamp. Men straks dommeren blåser i fløyta så er jeg klar.

Til slutt, du har jo en lang skadehistorikk, men hvor flaut var det å bli skada etter å strekke seg etter en smågodtpose?

Så den komme gitt. Betyr vel bare at kroppen min er skapt for fart og spenning, og ikke slaraffenliv med smågodt og sofa.

Bra kontra Ola , men vi har gravd fram en liten overraskelse til. Husker du dette Ola?

7 Comments on Rundens profil – Ola Fjerdingstad

  1. Bra jobba Ola. Vi har vel sjeldent hatt så god kontroll bakover. Kunne holdt nullen i mange timer til i går!

    Tøm kontoen og fyll bagen med noe spennende da!

  2. Det er backen sin det, med pluss i protokollen. Nå satser vi på at du holder deg unna godteskåla før neste helg.

  3. Bra Fjeril!! Alle gjorde en knall jobb, men du stod frem som en skikkelig dødsback. godt jobba!
    En ting, hadde garantert scora hvis du hadde spilt pasning….

  4. Gratulerer! Du er en ekstremt trygg og stabil back, ventet lenge på at du skulle få æren av å bli rundens profil. -Og hvilken kamp det var du ble det i!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.