Rundens profil – Rune Pedersen

Fint driv på gutten!

Hva skal vi si? Involvert i 5 av 6 mål taler sitt språk. Meget velfortjent rundens profil. I forrige runde var det samboeren Kristoffer som var rundens profil og Kaksebakken fortsetter den gode trenden ved å beholde “trofeet” i sine hender. Mens vi andre grubler på hvordan vi skal ta fra de den honnøren til neste kamp, tok Kubakken.com en nærmere prat med gutten fra Sirius 25.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det er befriende. Kampen totalt sett var vel ingen toppkamp verken for meg eller for Kubakken, men det smakte jo noe helt sinnsykt godt å avgjøre kampen på den måten vi gjorde. For min egen del satt skuddene bedre enn på lenge og det var digg!

Ja synes skuddene var litt slappe i romjulsturninga, så godt de kom i seriekamp. Er det noe du har jobbet spesielt med før denne kampen? Du meldte jo en time før kampen at du skulle levere, og du gjorde!

Ja, det der vel spesielt to ting som ble gjort annerledes i forkant av denne kampen. 1) Juleferie, noe lite treningsaktivitet og et par kilo ekstra med ribbefett viste seg å være gunstig. 2) Jeg har slitt litt med den ene akilles`en den siste måneden og hadde gått til innkjøp av ny hælsåle (etter anbefalning fra Kaksebakkens personlige fysioterapeut) før kampen – ikke mye som skal til når man har runda tredve vøtt. Summa summarum hadde jeg en dårlig følelse før kampen og det er jo alltid et godt tegn!

Hold deg unna skader, det har denne klubben nok av gjennom historien. Du hadde jo mange fine mål, spesielt den ene hvor du tar ned en høy ball og smack fyrer avgårde et velplassert skudd. Var det flaks?

Flaks og flaks, må vel innrømme at jeg ikke har 100% utelling på slike forsøk, men denne gangen satt`n gitt.

Samtidig var du i en situasjon aleine mot mål og bomma, faktisk langt utafor mål! Var det pinlig?

Ja, det var faen meg dårlig. Sjappa var åpen og det var bare å legge`n rolig i venstre hjørnet… Faen ass, blir irritert når jeg tenker på det. Det var rett og slett den desidert største sjansen min i løpet av kampen…

Det skjønner jeg godt, det var flere som skulle ha scoret på opplagte sjanser i kampen (red. nevner ingen navn!) 5 poeng er jo imponerende i en kamp med 6 mål, og samtidig rykker du nærmere toppen av poengligaen. Tar du Doffen?

Blir som alle vet tøft å slå Mr D som vel har vært toppscorer i stort sett alle sesonger og for alle lag han har spilt for. Men; jeg skal garrrantert gjøre alt jeg kan for å ta skalpen på`n.

Helt ærlig, kun mellom oss, hvordan er det egentlig å bo sammen med sjølveste Kristoffer “angry redhead fisher” Jørdre?

Hehe, det er helt jævlig. Neida, selv i fare for å indikere noe mer enn et kompis-samboerskap må jeg få si at det faktisk er helt fenomenalt. Doffen er en bra speller både på og utenfor banen. Når det er sagt så tror jeg for begges del det er en fordel om samboerskapet ikke varer i altfor mange år…

Hæ! Dere flytte fra hverandre, det tror vi ikke på. Ellers hva er din personlige målsetning fremover?

Det er å få Kubakken opp i 2.div til neste sesong og å slå Doffen i poengligaen.

Hva er drømmen (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Som hos flere på Kubakken er jo den våte innebandydrømmen å knuse Ajer i en 1.divisjons-kamp. Gi oss et par år til….

Ajer ja, de er det etterhvert flere av oss som vil ta skalpen på. Hvordan har sesongen levd opp til forventningene foreløpig?

Det har jo gått over all forventning. At vi nå ”godt uti” andre del av sesongen står oppført med 7 seire og en uavgjort er jo bare helt herlig. Nå skal vi bare sørge for å levvvere  gjennom resten av sesongen, så lukter det en fuktig og velfortjent avslutning-og opprykks-fest!

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Sørger alltid for å ha litt dårlig tid slik at Doffen må mase på meg. Dette i tillegg til litt real rockemusikk og klampen i bånn på Focus`en gjør at matchinstinktene vekkes til live!

Hva bør fans gjøre for å komme ned i buksa på deg?

Tro det eller ei, men sjappa er faktisk stengt her også. Dårlige tider for vinter-yr fans….

13 Comments on Rundens profil – Rune Pedersen

  1. Grattis, alltid morsomt å se deg lime ballen til kølla og traske rundt mellom svimle motspillere.

  2. Grattis, herlig kamp!! Det blir vanskelig å følge med hvis du fortsetter sånn! Men skal gi det ett forsøk..

  3. Rune er sikkerheten selv, tror ikke jeg har sett deg miste ballen enda i år. -Og joggu kan gutten score mål også. Grattis! Ser at om du hadde droppa Love Trip, så hadde du ligget ett poeng bak kristoffer, ikke 4 😉

  4. Er ikke helt sikker på det er en plausibel teori. Pedersen hadde en romjulsturnering i mellom som ikke var allverden av saker.. Tror isåfall det må gjøres min 2-3 uker før neste match.

  5. Love trip er lov, men ikke når vi har kamp. Det vet Rune nå og han fikk tenkt seg godt om i jula, kommer tilbake og leverer årsbeste. Du er det jeg kaller kje speller!

  6. Skjæra på tunet! Fadesen i romjula er vel ett av flere bevis på at vi (med unntak av Jostein) har blitt for gamle til å spille innebandy tre timer etter at nachspielet er slutt.

  7. Med’n Peddal P på høgbenet blir det opprykk, sa’n! Men du bør passe deg for drikke- og nachspielinvitasjoner fra Doffen; jeg har en følelse av at de vil komme tett som hagl fremover, kun slik at han skal få deg ut av likevekt, og på den måten kapre poengtunfiskboksen. Konspiratorisk? Trukke det gitt: alle som har sett Doffen når han får ferten av et poeng (som ikke engang behøver være hans) vet at han skyr ingen midler.

  8. Sier aldri nei til nachspiel, men saken er den at Mr D har blitt så tøflete av seg at jeg tror gutten har glemt hva nachspiel er… Dessuten tror jeg kroppen min er skrudd sammen på den måte at den faller til søvn før den blir så drita at det går ut over innebandyferdighetene. Detta skal gå greit uansett!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.