Rundens profil uke 46 – Jostein Amlie

Seilkaptein viser veien!
Seilkaptein viser veien!

Rundens profil hadde en stor dag mellom stengene i går, og vartet opp med mange herlige feberredninger. Dette er hans første rundens profil kåring, så grattis og velfortjent!!

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det er jo en drøm som går i oppfyllese det da. For en enkel gutt fra Hedmark, som jo ikke akkurat er vant med suksess på idrettsarenaene, er det jo helt overveldende.

I starten av tredje periode spilte vi undertall og du vartet opp med flere feberredninger, spesielt det direkte skuddet etter en tversoverpasningen som du kastet deg etter. Hvordan føles det å redde slike?

Det er litt blanding av sjokk, glede og lettelse. Det går såpass fort at man ikke helt rekker å reagere før du kjenner det smeller i armen og du ligger langflat på gulvet. -Men det er klart, når du legger deg om kvelden og gjenopplever situasjonen er det jævli deilig! Hvor er NRK-fjernsynet når gjør en skikkelig TV-redning?!

Var 2-1 scoringen en tabbe – Hvis ikke hvem skal ha skylda(Skyld gjerne på Doffen)?

Skal jeg være helt ærlig, så skjønner jeg ikke helt hva som skjedde. Vi spilte i undertall, så jeg burde egentlig være våken, men på den andre sia; det var tidlig i kampen, og jeg hadde fortsatt sjukt trang hjelm. Sjeldent er jeg så fyllesjuk som jeg var foran denne kampen, og trengte nok en i sekken for å våkne. Dessuten sto jeg på feil ben. Jeg tar den på min kappe!

(Det Doffen derimot skal ha pepper for, er at han ikke putta når jeg kasta’n på blank for et par matcher siden. Den glemmer jeg aldri!)

Hva er din personlige målsetning fremover?

Øl og brennevin… det er tydeligvis det som gjør susen. Det så vi jo i Slovenina også, min keeperkarriere startet vel egentlig i bakfylla. -Så jeg har som mål å alltid ha en viss promille når jeg setter med på kne for å redde kuler.

Hva er drømmen – (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Drømmen er vel at Kubakken skal spille i 1. div. den sesongen jeg fyller førr. Det bør være innefor rekkevidde i det tempoet Kubakken har utviklet seg siden 2007.

Hvordan har sesongen levd opp til forventningene foreløpig?

Du, det er jo helt sjukehus. Vi hadde en forsiktig målsetning om 10 poeng etter 14 matcher for å sikre plassen i 3. div. Nå er vi ubeseira,  8 poeng etter 4 matcher, og bør ha gode muligheter for 10 poeng allerede før jul. Det lukter jo edelt metall herfra til Bjølsenhallen!

Hvordan føles det å få konkurranse fra Hasek på treningene – Er han en trussel?

Det er klart at det er tøft med keepere som er bedre enn seg selv. -Men på den andre sia så er det deilig å ha noen å strekke seg etter. Det gjør at jeg holder meg skjerpa trening etter trening. Om hullene plutselig en dag er klippet til og blitt en god del større håper jeg ingen legger merke til. F*ens plastikdukke ass! Jeg hater’n!

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Det pleier å være sånn at jeg fyrer meg opp dagen før kamp. Vodka bart. Så da gjelder det bare å få i seg noe eggs&bacon og haste til match kampdagen. To flasker vann, to ibux og en paracet så skal det være grei skuring derfra og ut.

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før festene?

Jeg setter på “Eye of the Tiger” og luftbokser/speller på luftgitar. Kje låt!

http://open.spotify.com/track/2KH16WveTQWT6KOG9Rg6e2

Er det noe du er god til, som ingen andre vet om?

Det er å spille Center. Eneste plassen jeg ikke har fått vist meg frem i Kubakken, men ryktene sier jeg er dødsbra på den plassen også. Jeg spilte jo Center i glansdagene på hockeybana, og kan fortelle at jeg scoret det avgjørende målet mot Manglerud Star i Casino-cupfinalen for microputt i det glade år 1985.

Sist, og viktigst av alt; hva bør FANS gjøre for å komme ned i buksa på deg? (Nei, Gjermund ikke medspillere)

Vi har bare fans som er opptatt. Det har ikke vært èn singel jente på tribuna så vidt jeg vet.

7 Comments on Rundens profil uke 46 – Jostein Amlie

  1. Vel fortjent, ja. Men jag har faen ikke gitt opp å komme ned i buksa på’n. En bar vodka og to Gammel Dansk gjør nok susen.

  2. Jepp. Denne fortjente du virkelig! Noen av de redningene var sykt bra!

    Ellers er jeg litt enig om at jeg burde putta, men ble veldig overasket over kvaliteten på utkastet. Neste gang!

  3. Haha, artig og veldig velfortjent etter rapportene jeg har fått.

    Og så første div før du blir før da gett, er jo ikke så lenge til det….

  4. Jossilainen leevverer! Har du samme progresjon frem mot førti-grensa så blir detta fenomenalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.