Rundens profil uke 48 – Fiks

Pål hos Ljubljana´s beste burgersjappe
Pål hos Ljubljana´s beste burgersjappe

Rundens match var en særdeles god laginnsats, hvor vi holder nullen i to perioder mot det mestscorende laget i divisjonen. Så alle sammen skal ha en stor klapp på skulderen. Allikevel finner juryen det verdig å premiere en som skilte seg ekstra ut, og i denne kampen var det Mr “bryte oppspill” aka Fiks aka Pål snart 30 år!  Da kampen også ble filmet har vi satt sammen en liten film som viser hvorfor..

Først, når sto du opp lørdag, og hva gjorde du dagen før?

-Våkna når du ringte, var vel 20 min til oppmøte. Var på “jobb” til 8-9 tida. Viktig å ha en god grunnpromille for å holde roen utpå der. Minst 3 timers søvn trengs også. Men også lurt med en god treningsøkt ett par dager før match.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

-Å fyyy faan! Helt vilt, har jo sett hvordan det hjelper på humør og spill til både alba-jost og zorro-trond. Hadde jo en drøm å komme dit en dag selv men ikke at det skulle komme så fortJ

Du brøt mange viktige oppspill, dette er jo noe du etterhvert har blitt kjent for, og samtidig så det ut som du hadde en god ro med ballen når du brøt. Følte du selv, at du hadde god kontroll?

-Vi fikk stoppet de fleste oppspillene syns jeg. De var jo ikke veldig fantasifulle. Føler at jeg aldri har slappet av ett sekund med ballen, hverken på kamp eller trening. Men hvis det ser sånn ut så er jo det gull.

I første periode var det mye klikk-klakk fremover. I en av situasjonene får du en klar skuddmulighet, som du brenner himmelhøyt over. Når ser vi lave skudd fra deg?

-Selv om du fikk ett skudd under tverrern for noen uker siden så blir du ikke kvitt det stemplet;) Ble litt høyt ja, kjente det på oppvarminga at skuddene var helt ute av kontroll. Kan være noe feil med oppladinga. Men syns jeg har mange fine skudd, synd det så sjeldent står ett mål der de treffer.

Hva er din personlige målsetning fremover?

Har ikke scoret målet mitt for sesongen. Men hovedmålet er å holde meg i form så jeg er klar for 1. Div om 2 år.

Hva er drømmen – (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Den er ganske lik som realiteten. Skjønte fort i mine første år som innebandyspiller i theim at her er det ikke mye potensiale. Personlig har det gått over all forventning. Problemet er at maksnivået er passert for lengst.

Hvordan har sesongen levd opp til forventningene foreløpig?

A-game vårt har vært strålende. Men vi har slitt med å holde det hele kamper. Så hvis vi holder holder tempoet oppe like bra som vi gjorde i helga og i tillegg setter sjansene blir det her veldig bra. Jeg melder plankekjøring til 2. div.

Hvordan føles det å spille back med Lars? (Spørsmålsgiver ser seg retten til å stryke det som måtte passe)

Det var gøy det, lenge siden sist. Han holder litt for lenge på ballen til tider, og det blir litt tynt å skylde på at Gjermund ikke ropte høyt nok når han bytta… ellers brillefint.

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Har pleid å lekesloss med heuvel´n. Mest for å fyre opp han, men trenger å komme meg i fighting modus selv og.

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før festene?

Har dårlige rutiner der, men er kanskje bare å sloss med heuveln der og. Har aldri vært i en slosskamp før, lurer på om det er påtide snart.

Er det noe du er god til, som ingen andre vet om?

Ingen verdens ting. Det eneste jeg er skikkelig god på er gjærdeig men det vet vel alle.

Sist, og viktigst av alt; hva bør FANS gjøre for å komme ned i buksa på deg?

Det blir nok ikke lett, selv med den fantastiske fanskaren vi har. Den sjappa er stengt. Det nærmeste man kommer blir nakenjenkaen på julebordet.

Til slutt en liten film..

7 Comments on Rundens profil uke 48 – Fiks

  1. What a man! Og tenk hvilken prestasjon det er å storspille sammen med DEN backmakkeren. Jeg bøyer meg i støvet.

  2. Melding fra økonomiansvarlig som befinner seg i Leikanger i dag: Kassa er tom, og vi får ikke betalt romjulsturneringen fordi vi mangler kontigent fra noen. Vet ikke hvem det gjelder, men FÅ UT FINGERN skal jeg hilse og si!

  3. Strålende match! Absolutt fortjent. Satser på at dette blir standarden fremover.

  4. Kongemann i et kongeforsvar! Digg å slippe å plukke en eneste ball ut av nota på over 40 min mot mestsccorende i ligaen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.