Rundens profil – Vegard Medhus

Vegard smisker med coach

I forrige uke fant vi ingen verdige vinnere av rundens profil, etter en gjennomført begredelig innsats. Da valgte vi å berømme våre fans, og trakk da frem Linh som et strålende eksempel på våre beste supportere. Vi vet ikke hva som siden har blitt sagt og gjort i husstanden Vuong Medhus. Vi kan sikkert spekulere, men faktumet er at Linh’s bedre halvdel, nærmere bestemt gutten fra siddisland, tok seg sjøl i nakken og leverte en kjempepresentasjon mot Akerselva. Det har Kubakken.com lyst til å berømme, så derfor tok vi en prat med gutten med den rare dialekten.

Javel, Javel som siddisene sier. Gratulerer Vegard med rundens profil. Du sto fram med god duellkraft, innsats og ikke minst enkle pasninger framover i banen. Velfortjent!

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Det er en stor ære og en milepæl i min innebandykarriere. Denne prisen henger meget høyt.

Så bra. Er det noe du har jobbet spesielt med før denne kampen? Vi ga jo Linh noen innspill i forrige uke, har det alllerede gitt resultater?

Foran denne kampen ble det faktisk litt mindre whiskey enn vanlig, det er nok lurt.

Lurt. Linh stilte seg uforstående til din simultankapasitet, har du noen kommentarer til det?

For noe pølsevev. Jeg har jo bevist at jeg klarer å hoppe og nikke samtidig, uten problemer. Løpe og føre ball derimot, det er litt mer problematisk. Jeg følger derimot nøye med på Knut, en dag skal jeg bli like flink som han.

Ja der sa du noe, vi mangler en nikk i årets sesong. I 3. periode hadde du en kjempemulighet for å score ditt første mål i årets sesong – Hvordan klarte du å bomme?

Uff ja, sliter fortsatt med nattesøvnen på grunn av den bommen der. Skuddteknikken min er på nivå med en døvstum muldvarp, men nå har jeg starta med skuddtrening. Går inn for å sette slike muligheter i neste kamp.

Få med deg Gjermund på den skuddtreningen. Ellers hva er din personlige målsetning fremover?

Score mål, sålangt i år har jeg karret til meg et fattig poeng. Etter litt skuddtrening skal jeg ende opp som den backen med flest poeng.

Bra, nå tenker jeg de andre backene ble skremt. Hva er drømmen a (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Ta et raid der jeg drar av (krangler meg forbi) samtlige motspillere før jeg runder keeper og avgjør kampen. Da skal jeg feire med et nakenløp

Herlig, og jeg regner med du får med flere i et slikt nakenløp. Det er vist populært blant kubakken gutta. Hvordan har sesongen levd opp til forventningene foreløpig?

Denne sesongen har vært helt vanvittig, kubakken har virkelig levert varene. Nå skal vi vinne resten av kampene og fortsette klatringen mot eliteserien.

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Whiskeyfylla dagen før kamp pleier å gjøre susen, på kampdagen er det viktig med god metall og masse bananer.

Ok, litt fotball prat da, og helt ærlig kun mellom oss; Har du trua på Viking i år? Åge har jo ikke akkurat levert de siste åra, mye tåkeprat for å si det sånn.

Som vanlig har jeg klokketro på seriegull. Burde vel egentlig visst bedre etter gjentatte år med skuffelser, men sånn er det å være supporter.

Skuffelser i fotball?, Aldri vært med på! Til slutt, den talefeilen din, skal du gjøre noe med den?

I forrige kamp virket det som om Pål skjønte hva jeg sa, han har nok et veldig godt språkøre. Har prøvd å legge om til hedmarksk på et par fester, men da hører jeg ut som Bjarne Brøndbo.

10 Comments on Rundens profil – Vegard Medhus

 1. Kudos! Bra kamp av siddisen! Spesielt defensivt var det meget solid. Hvordan blir det forresten med whiskyfylla før kamp nå når du har fått deg bil og stadig er sjåfør til kampene?

 2. Vil jo påpeke at Espen og jeg bidro sterkt i så måte; vi drakk opp brennevinet til Vegard mens han var ute på Kiss-fest. Det resulterte i gledelig lite gnikking fredag natt, og både stødighet bak rattet og ikke minst på innebandybana lørdag formiddag. Vel fortjent, og godt jobba!

 3. Vel fortjent ja. Tenk hvor god den gutten blir når skuddet sitter….Ratt snart på høyde med oss beste fra innlandet.

 4. Detta har jeg venta så lenge, ja så leeeenge… Gratulerer, nå er det bare å fortsette

 5. Takk, å ha brennevinstrollet EspenGerry på besøk går hardt ut over barskapet. Gjemte heldigvis unna Russeren, den sparer vi til opprykksfesten. Neste kamp SKAL jeg score

 6. Bra jobba! Trodde denne prisen var forbeholdt nordmenn men greit nok. Skal vi ta en rundens profiler fest snart? Kanskje invitere de andre og? Lenge siden sist nå syns jeg, nå må festkomiteen opp i ringa!

 7. Gratulerer Vegard! -Og ja, enig med Pål, hvor blir det av festen? Tyedelig at du har flyttet fokuset over fra fest til innebandy, Mr. Arrangementsansvarlig! Jeg vet ikke om jeg liker det… Gode backer er bra å ha, men festen er da tross alt det viktigste?

 8. What do you do when valentine`s day falls on match day?
  ‏http://www.pumahardchorus.com/
  Denne her er nydelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.