Rundens profil: WAG

Helgas kamp var en begredelig affære. I hvert fall på banen. På tribunen var det på den annen side både godt oppmøte og fin stemning. Derfor: Kubakken.com har valgt den alltid like blide Linh Vuong til rundens profil!

Hei, og gratulerer! I mangel av prestasjoner på banen er du av kubakken.com blitt valgt til rundens profil! Hyggelig at du tar deg tid til en prat med oss. Først: Hva synes du om kampen på lørdag?

Kort oppsummert vil jeg si at av alle de fem-seks kampene jeg har vært og sett denne sesongen var nok denne kampen den mest begredelige. Utfallet av kampen har selvsagt mye å si for inntrykket man sitter igjen med etterpå. Og dere har jo vært ubeseiret til nå. Men det skal innrømmes at i 2.periode ble jeg mer opptatt med å dulle på Milly og snakke med Giacomo. Dere får trekke konklusjonene selv! Det var jo også tydelig at Jar Bazar hadde øvd litt siden sist og kanskje fått inn noen gode spillere, så at dere kun tapte med ett mål var jo tross alt ikke så ille. Som vanlig ble det spennende de ti siste minuttene.

Vi har alt for mange søte, små supportere, så vi skjønner at man kan bli distrahert fra kampen av og til. Du var jo på plass i hallen i god tid før kampstart. Hva synes du om oppladningen – tror du kilden til tapet kan finnes her? Har du evt noen tips til hvordan vi kan sørge for bedre oppladning? (Lese en god bok, kanskje?)

Ja jo, oppladningen kunne nok kanskje vært noe bedre. En god bok anbefales kun til tilskuere som er på plass i god tid før kampstart, i og med at spillerne skal bruke denne tida på å varme opp. Det ble kanskje litt mye skravling med hu tjukke på benken. Samtaletemaer kan nevnes i fleng; oj, tjukk mage, leser du bok?, tjukk mage, hvilken bok leser du?, tjukk mage, hørt den nyeste Motorpsycho-plata?, tjukk mage, skal du på Motorpsycho-konsert?, tjukk mage.. Her burde undertegnede ta litt selvkritikk kanskje: Ikke bli smelt på tjukka, ikke ta med bok og ikke ha på seg Motorpsycho t-skjorte, det skaper tydeligvis mye distraksjoner.

Hvordan vil du karakterisere ditt forhold til Kubakkenlaget?

Kan ikke si noe annet enn at mitt forhold til Kubakkenlaget er upåklagelig! Kunne itte vøri bærre! Se bl.a forrige svar.

Kubakkenlaget har for øvrig et veldig fint forhold til deg – noen enda finere enn andre. Hva synes du om å fungere som Hamar-alibi for han spilleren med talefeilen?

Som Hamar-jinte må jeg jo gjøre min plikt. “A girls gotta do what a girls gotta do”. Eller “It’s a dirty job but somone’s gotta do it”.

Sant nok. Hvordan merker du i hverdagen at Vegard har blitt en aktiv idrettsutøver på sånn passelig høyt nivå? Og ser du for deg at han kommer til å satse like hardt framover, eller blir han en dvask, blek, halvfeit bleieskiftarbeider? Og forresten; har Vegards relativt nyvunnede kontroll på kølla noe med svangerskapet å gjøre (eller motsatt)?

Det fungerer veldig bra, jeg bruker det som alibi for å være sammen med en nerde-fysikk-lærer som digger boardgames og andre spill. En innbandyspiller som spiller i 3.DIVISJON høres tøft ut, gjør det ikke??

Jeg ser faktisk for meg at han kommer til å satse like hardt om ikke hardere fremover (pliis ikke spark han ut av laget for da mister jeg alibiet mitt!). Og hans kontroll på kølla, den har nok alltid vært der. Er jo en grunn til at han har klart å komme seg inn i gjengen.

På banen har han fin kontroll på kølla etter hvert, men det hender det skjærer seg når han skal konsentrere seg om mer enn bare kølla på en gang (løping, for eksempel). Hvordan er simultankapasiteten hans ellers?

Hvilken simultankapasitet?

Som representant for våre gode og trofaste supportere: Er det ikke på tide at dere setter dere ned og finner på noen Kubakkensanger på egenhånd? Du har sikkert allerede tenkt på noen passende rim som skal innarbeides i egnet versefot og melodi. Kan du dele noen av disse rimene med oss?

Helt enig! Kubakkensanger skal lages! Jeg får sette meg ned med noen av de andre wags’a og kaste sammen noen rim. En smaksprøve: Kubakken er best, forget the rest!

Classic rhyme! På høyde med det beste fra utlandet. Mange av spillerne på laget er alt for opptatt med hva som skjer på banen når vi spiller kamp til å registrere hva som skjer på tribunen. Hvordan vil du beskrive stemningen på tribunen under en typisk Kubakken-kamp? Hvordan bidrar du til denne stemningen?

Oppfordrer alle spillere til å ta en titt på tribunen i ny og ne altså. Alltid like god stemning – hver eneste gang, gjerne mer når dere gjør en god jobb på banen. Selv roper og hoier og klapper jeg i hytt og gevær, i tide og utide. Også heier jeg selvfølgelig alltid på Vegard, for han er kjæresten min. Også er vi flinke til å kose oss med vafler og kaffe! Forresten, jeg foreslår at kubakken.com lager en liste over samtlige haller de spiller i, og om de selger vafler og kaffe eller ei.

Lurt! Greit å vite hvor man skal ha med medbrakt. Til slutt: Tusen takk for oppmøtet og innsatsen! Vi setter stor pris på at du er med oss på kamp.

Selv takk!! En ære å bli kåret til rundens profil, selv om det ikke var så vanskelig denne gang. Sees på neste kamp!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.