Glad-uke del 1

En uke full av innebandy er en fin uke. På tirsdag startet en av de fineste ukene på lenge, med treningskamp mot våre venner i Paradisbukta.

Det er forståelig nok ikke alle som kan bruke halve uka til å spille innebandy. Derfor stilte Kubakken med kun en innbytter i treningskampen. Paradisbukta stilte med to fulle rekker. Rimeligvis var det Paradisbukta som styrte spillet fra start. Men Kubakken var godt organisert defensivt, og tok unna det som kom, selv om de lyseblå presset høyt og hardt. Noen kontringer fikk vi satt i gang, og etter 5-6 minutter tok Rune med ballen så vidt over midtstreken før han klinket 1-0 i krysset. Da gikk litt av futten ut av Paradisbukta – og stadig mer futt forsvant da Kubakken kontret inn et par mål til. Etter hvert klarte Kubakken også å etablere seg i en del angrep.

Alt i alt en veldig god kamp fra de fåtallige Kubakkenspillerne. Stort sett god kontroll defensivt. Litt stress i angrep i starten, og spesielt i oppspillsfasen, men det kom seg etter hvert. Det ble levert flere fine kontringer og giftige angrep i en bølge. I tillegg kom det et par fine mål fra backposisjon.  Ingen noterte ned målene, men vi tror det kan ha blitt ca 7-3 til Kubakken til slutt. Takk for fin treningskamp, Paradisbukta!

Laget: Jostein, Pål, Lars, Espen, Knut, Doffen, Rune

Målene vi husker:

Doffen x 2 (en spessial og en fin en i full fart på en tversover fra Rune),

Rune x 2 (en fra distanse og en på dirrern etter noen kjappe pass bak mål),

Lars (frislag fra distanse via bein og stanga),

Pål (back-skudd etter et kjempefint, tålmodig angrep med masse bevegelse),

Knut (fra kort hold etter at flere fine løp rev i stykker hele den defensive boksen).

2 Comments on Glad-uke del 1

  1. Artig match i går! Imponerende med bare en innbytter.
    Bra med to back mål også. Gleder meg til i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.