Oppdatert: Treningstider

Mange i Kubakken har jobbet beinhardt den siste tiden for å skaffe Kubakken bedre og mer treningsmuligheter enn tidligere sesonger. Nå kan vi presentere et bra opplegg.

Vi har jobbet med flere alternativer fremover for å sikre Kubakken to eller flere treningstider i uka. I tillegg legger vi inn noe ekstra her i August, spesielt rettet mot gutta som skal ut i Europa.

Vår faste treningstid gitt av kresten er i Fyrstikkhallen Onsdager kl 2130.  Den åpner neste uke (uke 33).  Fyrstikkhallen ligger på Helsfyr. Se kart.

I tillegg har vi fått en fast treningstid av kresten sammen med Paradisbukta. Dette er i Romsåshallen mandager fra 19-2030. (Ypperlig tid for faste treningskamper de helgene vi har spillefri)

Som ikke det er nok er det mulig at Telio (hvor Jostein jobber) får en treningstid Tirsdager kl 21 i Bjølsenhallen som de trenger “hjelp” til å fylle med noen ekstra mann.

Med andre ord vi har mange alternativer!

Oppsummert.

Trening i August:

Jordalhallen Tirsdag 17 August kl 21

Fyrstikkhallen Onsdag 18 august kl 2130

+ en trening i uke 34. Antagelig Mandag i Romsåshallen

Trening resten av sesongen:

Mandager – Romsåshallen kl 19-2030

(Tirsdager – Bjølsenhallen kl 21 sammen med Telio. Obs! ikke endelig avklart)

Onsdager – Fyrstikkhallen kl 2130

Onsdagstreningen er vår faste offisielle som vi håper flest mulig kan prioritere, de andre er etter eget behov, men vi håper og ønsker flest mulig har lyst til å trene og bli ennå bedre innebandyspillere.

Dette blir moro!

Styret.

4 Comments on Oppdatert: Treningstider

  1. Det skal ikke stå på treningstider, her ligger det an til å bli mange penger i bøtekassa Æ æ æ.

  2. Da har vi fått beskjed fra Bjølsen ang. treningstid for Telio, og det ble dessverre onsdag 21:00-22:30. Dumt for oss, dumt for Telio, men sånn er det. Muligens kan det hende vi kan få låne den tiden uansett av og til, for å få litt mer trening på hjemmebana, samt en halvtime lenger.

  3. Detta blir bra! Med så mye trening må jo detta bli tidenes Kubakken-sesong!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.