Ski IL – Kubakken IBK

Ny sesong, nye lodd! Kubakken har så vidt startet oppkjøringen mot sesongen 2011/ -12. Et par treninger er unnagjort i Bjølsenhallen, og så langt kan vi konkludere med at egentreningsopplegget har hatt litt ulike utslag på de enkelte spillerne. På onsdag var det klart for å måle kreftene mot ekstern motstand, da Ski IL inviterte til treningskamp i Alliansehallen.

Heldige er de som spiller innebandy “på landet”! To timers trening, og greier. Det ble tid til både oppvarming og fulle tre ganger tjue med innebandy. Ski hadde dessuten skaffet en av de beste representantene for landets  dommerstand til å styre kampen. Det var tydelig at dette ikke var noe Ski tok lett på. Likevel var det Kubakken som åpnet kampen best. Mange av Skis oppspill ble brutt, og kontringene satt bra. Peddal P plukket opp kølla for sesongens første gang denne kvelden, etter en sommer preget av sykling og kondistrening. Mulig dette unnskylder at den vanligvis så treffsikre gutten i sitt første bytt satte ballen klokkerent i tverrliggeren på åpent mål fra 1,5 meter. Knut var den første som fikk uttelling. Et passe godt backhandskudd gikk via en fot, stanga og så i nota. Senere viste Peddalen at han ikke trengte så mange minutter til å finne tilbake til følelsen i kølla. Etter et nydelig trekantspill med rekkekameratene klinket han i velkjent stil et dragskudd oppunder tverrliggeren. 0-2 til Kubakken og en flott start på sesongen.

Så begynte det å røyne litt på. Ski skrudde opp intensiteten et hakk, og Kubakken slet med den defensive organiseringen. Reduseringen til 1-2 kom før første pause. I andre periode ble det stadig verre. Kommunikasjonen, organiseringen, bevegelsen og oppspillene sank i kvalitet. Ski fikk dominere totalt, og scoret fire mål.

I tredje periode klarte Kubakken å heve seg litt. Knut lurte inn vårt tredje mål på nok en backhand. På slutten forsøkte Kubakken freidig nok å ta ut keeper – for å vinne sisteperioden. Det endte med enda et baklengs – før Jostein hadde rukket å komme seg av banen – og sluttresultatet ble 8-3.

Alt i alt var dette en grei gjennomkjøring. Det er mye å ta tak i, men det er vel nettopp for å finne ut av sånt man spiller treningskamper. Pasningskvalitet og defensiv organisering står kanskje igjen som de første tingene vi må øve på til neste gang. Dårlige pasninger fører fort til farlige situasjoner. Og når man ikke klarer å ta ut hver sin mann i forsvar blir det baklengsmål selv av situasjoner som ikke burde være så farlige. På den positive siden kan nevnes tidvis gode kontringer og godt samspill i angrep. Godt å være i gang igjen, da!

Laget: Jostein, Gjermund, Pål, Høvel’n, Eivind, Espen, Knut, Rune, Lars

Målene: Knut (2), Rune

1 Comment on Ski IL – Kubakken IBK

  1. Kunne ikke vært mer enig. Tror Kubakken hadde mange “andrepass” på Ski sine scoringer!!!!! Opp i bringa, snart kommer 6.valget hjem fra egentreningstur i Asia og vil garantert kjempe om en plass i 1.rekka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.