Trening og konkurranse

Stor forskjell på halvannen og en times trening. Dette var luksus, her hadde vi god til både øvelser og parti. Kvaliteten var så der medioker, men så lenge vi er i rute til neste kamp er det greit. Pål var i uforskammet god form, viktig å få tilbake en kriger i forsvar. Noen av målene vi slapp inn i helgen var av den billige sorten, bruk kroppen når det virkelig trengs å rydde unna foran eget. Vi fortsetter med å gjøre det vanskelig i de tilfellene vi kan gjøre det enkelt, opp med blikket, spill ball til nærmeste og få den ballen på mål.

Tok en oppsummering på hva folk skylder i bøter. Jostein er den eneste som ikke står oppført med forelegg, mulig det er noen som har vært heldige og noen uheldig i forhold til hva som har blitt notert.. Noen startet det nye året litt uheldig og dere vet godt hvem dere er, det er iallefall notert i boka.

For å gjøre det litt interessant så inviterer jeg til en konkurranse som varer til neste trening. Den som tipper hva bøtekassa står i får redusert sine utlegg med 50 spenn. Er det to eller flere som er nærmest, vinner de et frikort med rett til å komme for seint til en trening, ikke kamp!

9 Comments on Trening og konkurranse

  1. Jeg tipper 850 kroner. Det er akkurat nok til to liter gledesspredende gammeldansk på sesongavslutningsfesten, hvis coach legger i 20 kroner ekstra.

  2. Hvis vi tar med alle de gangene Lars har glemt Hasek, tipper jeg vi akkurat rundet høvdingen; 1050,-

  3. Hasek har i perioder vært på prøvespill hos diverse eliteserieklubber. En ettertraktet herremann 🙂 Det skulle jo bare mangle med den CV’en han sitter på..

  4. 1250 kr som holder til et par liter god highlandwhisky. Sesongavslutningsfesten kommer som vanlig til å ende i årets villeste sjøslag, gleder meg allerede.

  5. Ja,her var det interesse for å redusere gjelden sin. Virker som om spillerne i Kubakken er gjeng overbetalte surrehuer, eller så ønsker de seg en real avslutningsfest med mye godt i glasset og ratt litt jenka…

    Konkurransen er herved avsluttet. Vinner kommer i morgen. God natt. PS bra trening i dag, nå er vi på gang igjen, deilig å se!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.