6 Comments on Treningstid på Rommen

 1. Hola og god sommer folkens! Hallen ligger distansemessig like langt unna som Lillestrøm. Det må da være noe nærmere, eller er dette siste mulighet?

  Veldig keen på to treninger i uka, men ikke om jeg må risikere å sitte i rushen og bruke 1 time til trening….(lov å overdrive når man skal få frem et poeng el?, ratt?)

 2. Neste års treningstid:
  Onsdager kl 2130 i hallen på F21 (http://www.f21.no/). Vet ikke så mye om stedet, men skolen/hallen er helt ny og ligger liek ved Fyrstikktorget. Kjedelig å ikke få Bjølsenhallen, men jeg mener dette må være bedre enn det meste annet. Og så er det vel etter leggetid for den yngre garde.

 3. Vi har fått noen ledige tidspunkter vi kan søke på. Alle er langt utigokk, men det er jo gratis og innebandy størrelse på banen.

  Hva med Romsås mandag kl 18-1930 som ekstra trening sammen med Paradisbukta?

  Tore i Paradis spør om vi er interessert i å dele tid. Vi vil sikkert få tiden gratis og hvis vi koordinerer litt med biler kan jo det gå? Ka sier dokk?

 4. I følge GPSen tar det 18 min å kjøre fra Thorvald Meyers gate til Rommenhallen. Synes ikke +/- 20 min er en avskrekkende lang tur å ta en gang i uka..Jeg er med!

 5. Jeg er klar for å slå oss sammen med Paradisbukta for en ekstra trening. Da er risikoen mindre for at det blir få folk på trening.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.